FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Свято "Мужності й відваги"

Місячник оборонно-масової роботи в Миролюбівському НВК школі-сад

В рамка проведення місячника оборонно-масової роботи з нагоди 25-ї річниці Збройних сил України, із метою піднесення престижу та формування у молоді мотивації до служби у Збройних Силах України, удосконалення системи військово-патріотичного виховання в Миролюбівському навчально-виховному комплексі з 06 листопада по 06 грудня було проведено місячник оборонно-масової роботи.

Протягом місячника відбулися змагання серед учнів старших класів зі стрільби з гвинтівки та підготовці до військової служби.

До Дня Збройних сил України проведено акцію «Допоможи солдату в зоні АТО», під час якої було організовано «Благодійний ярмарок», всі зібрані кошти від якого були передані волонтерам для закупки необхідного спорядження для військових.

З метою поліпшення героїко-патріотичного виховання й підготовки юнаків до служби у Збройних Силах України наші учні відвідали Нововоронцовське відділення Бериславського відділу поліції ГУНП у Херсонській області, де пройшли навчання повного складання та розбирання автомата Калашникова.

Із метою виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, гордості за нашу державу, збереження історичної пам’яті, набуття учнями знань, умінь і навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни у школі відбувся огляд-конкурс пісні та строю.

Усіх учасників свята, гостей, батьків привітала директор школи Штанько Галина Володимирівна, побажала дітям зростати справжніми патріотами України, берегти пам'ять про минулі покоління героїв, які завжди захищали честь та славу рідної Батьківщини.

Конкурс пісні та строю став традиційним у нашому навчальному закладі. Учні ретельно готувалися до нього: розучували маршові пісні, щодня тренувалися у школі, продумували вбрання, назви та емблеми своїх загонів. Кожна команда доклала максимум зусиль, щоб отримати перемогу. Тож, крокуючи урочистим маршем перед членами журі та своїми однолітками, учнівські загони продемонстрували добрий вишкіл, уміння виконувати команди командира, стройову підготовку та виконання патріотичних пісень.

У рамках місячника класні керівники та класоводи провели виховні години «Сильні духом», які стануть фундаментом формування у дітей та молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави.

Згідно плану також було також проведено:бесіди, лекції дільничного інспектора; долікарська допомога «Рятівник»; круглий стіл «Як я розумію особисту відповідальність за захист Батьківщини»; воєнно-історична вікторина; екскурсії в музей «Бойової та трудової слави»; перегляд відеофільмів «Чисте небо», «Надія», «Поки дихаємо, живемо», «Богунці», «Екіпаж» та багато іншого.

6 грудня в День Збройних Сил України було проведено свято «Мужності й відваги», яке відвідали наші воїни – Ковалик Вадим Олегович, Сагайдак Денис Леонідович, Петренко Сергій Анатолійович та Зеленський Олексій Григорович. Де мали змогу разом із учнями показати свою спритність, відвагу та мужність. Адже українська земля завжди народжувала синів, які в лиху годину горою ставали на її захист.

Свято вдалося на славу.

Кiлькiсть переглядiв: 535

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.